Villkor

Login
Nya login i denna webshop gäller.Det går ej logga in med lösen mm från förra webshop.

Betalning
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.Ni kan välja dela upp erat köp betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet

Betalningsvillkor
Vi använder Klarna som betalningsförmedlare och erbjuder fakturabetalning (inga fakturaavgifter eller expeditionsavgifter) delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning via bank.
Fullständiga betalvillkor hittar du här

Fraktkostnad

Ni kan hela tiden kontrollera och se er totala frakt i kassan.Fraktkostnad från 25:- till 95:- beroende på produkter ni köper.Fraktfritt vid köpesumma ninst 1000:-.

Leverans
Beställningar skickas normalt sett samma dag eller första vardagen efter att beställningen gjorts. Leveranstiderna kan variera beroende av var i landet man bor: 1-4 arbetsdagar efter att vi skickat.

Åldersgräns 18år för att handla i vår webshop.Gäller särskilt vår skytteavdelning med luftvapen,airsoft och pilbågar samt tillbehör.

Ångerrätt och Öppet köp
Som privatperson har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid nyttjande av ångerrätt betalar du (kunden) returfrakten. Så snart vi kan efter mottagande av returen genomför vi återbetalning eller kreditering av faktura beroende av valt betalsätt.

I de fallen där en använd vara lämnas tillbaka eller på annat sätt skadats av dig som kund har vi rätt att dra av värdeminskningen när vi återbetalar dig. Notera dock att du har full rätt att öppna och kontrollera produkter utan att riskera någon värdeminskning.

Mejla oss på epostadress längst ner på sidan eller via kontaktformuläret och meddela att du vill utnyttja ångerrätten innan du skickar tillbaka några varor.

Gåvor.
Vid kampanj där vi erbjuder olika gåvor på köpet gäller att kund själv ska göra aktivt val för
gåva man önskar med på köpet.Detta gör man med en Select knapp för resp gåva så den hamnar i korgen innan man går till kassan.
Gåva följer ej med automatisk
,om inget aktivt val görs av kund medföljer ej gåva och vi kan tyvärr ej lägga till detta efterhand.
Vid gåva på köpet och i samband med retur/ångerätt gäller att gåva även skall skickas tillbaka.
Om ej gåva skickas tillbaka eller skickas tillbaka i ej säljbart skick kan vi dra av gåvans fulla värde kostnad.

Outlösta paket.
Outlösta försändelser som ej hämtas ut debiteras med 295:-

Reklamationer
Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få varor av högsta kvalitet men ibland kan det bli fel. Om du har fått en skadad eller felaktig vara ber vi dig att kontakta oss via epostadressen längst ner på sidan eller via kontaktformuläret.

Om du ska skicka tillbaka en skadad vara till oss gör du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades ut i. Vi följer konsumentköplagen vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns i varan vid leverans. Vanligt slitage ersätts ej.

Vid eventuell returfrakt av skadad/felaktig vara står alltid vi för returkostnaden. Notera dock att vi endast står för kostnaden om du först kontaktat oss och fått instruktioner att skicka tillbaka varan.

Återbetalningar
Återbetalningen sker inom ca 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. Fakturor krediteras och skickas ut på nytt, kortbetalningar och direktbetalning via bank återbetalas via Klarna.

Kontaktinformation
Full kontaktinformation inklusive fysisk adress, emailadress och/eller telefonnummer till kundsupport samt organisationsnummer finns längst ner på varje sida i butiken.

Integitetespolicy
Läs mer under Sekretess och Cookies.

Powered by Talex e-handelssystem